Wilson-MacDonald House

 

resized 24SA-0809-05.jpg

An existing collection of utilitarian accommodation to the side and rear of a handsome Victorian mansion within a conservation area house is replaced with new sitting and breakfasting spaces.

Externally, the new work is treated as either solid and dark or transparent and glassy and is separated from the existing by a glazed link. Internally the spaces contain both snug-like and more open characteristics.

 

Client
Private client

Location
Pollokshields, Glasgow

Awards
Saltire Award
GIA Design Commendation

 
 
resized 24SA-0809-10.jpg
 
resized DSC09964.jpg
resized DSC08640.jpg
resized DSC09951.jpg
 
 
 Aenean commodo justo at faucibus sollicitudin. Nam in fringilla libero. Nullam egestas feugiat 
 
 
resized 24SA-0809-03.jpg
 
resized 24SA-0809-07.jpg