Balornock Bowling Club

 

resized 1.jpg

We were approached with a strong vision for a building to take pride in as a club and one which would develop its presence as a strong focus in the local community. An over-sailing roof takes the measure of the green with a simple rectilinear edge. Volumes of accommodation are arranged beneath this.

A long function room faces the green and changing rooms and members’ entrance open directly onto it. Service accommodation forms a hard back to the building while the roof extends southwards to shelter a terrace onto the park.

 

Client
Balornock Bowling Club

Location
Balornock, Glasgow

Awards
Civic Trust Award 2006

 
 
 Aenean commodo justo at faucibus sollicitudin. Nam in fringilla libero. Nullam egestas feugiat 
 
 
resized sketch portrait.jpg
 
resized 3.jpg